Quattro Lining

-huoltosopimuksen sisältö


Quattro Liningin viemäristön huoltosopimukseen kuuluvat seuraavat osat:

Kartoitus


Videokuvaamme jokaisen pystyviemärin, kerroshajotuksen, pohjaviemärin, tonttiviemärin sekä sadevesiviemärin.

Raportointi


Raportoimme viemäristön kunnosta, korjaustarpeista sekä odotettavissa olevasta elinkaaresta.

Kattava raportointimme sisältää

  • kuvatun videomateriaalin
  • kirjallisen raportin kartoituksen tuloksista
  • viemäristön elinkaariarvion
  • punakynäpiirroksen eli kuvauksen viemäristön todellisesta reitityksestä.

Tallennamme kaikki tuotetut raportit palvelimelle, josta asiakas voi aina halutessaan tarkastaa kiinteistönsä viemäristön tilanteen.

Korjaustyöt


Putket: Sukitus eli sujutus on nopea ja vaivaton menetelmä

Käytämme Eurofins sukitusmenetelmää, jossa vanhaan putkeen asennetaan epoksihartsilla kyllästetty tehdasvalmisteinen joustava polyesterisukka. Täyssukituksessa haarakohtiin asennetaan aina haaravahvike. Lopputuloksena on 2-5 mm:n paksuinen, tiivis, yhtenäinen ja rakenteellisesti itsekantava tasalaatuinen haponkestävä putki. Sukitetun putken sertifioitu käyttöikä on vähintään 40 vuotta.

Käyttämämme menetelmä on joustava: kiinteistön käytettävyys säilyy ja myös muiden remonttien tekeminen on mahdollista samaan aikaan.

Sukitetun putken sertifioitu käyttöikä on vähintään 40 vuotta.

Vaihdettavat viemärit

Jos korjattava viemäri on näkyvillä ja helposti vaihdettavissa, rikkoutunut viemäri vaihdetaan uuteen viemäriin. Viemärinä käytetään tapauskohtaisesti joko uutta muoviviemäriä tai valurautaviemäriä. Myös viemäreiden painaumat korjataan perinteisillä menetelmillä eli oikaisemalla viemäri ja vaihtamalla se uuteen viemärinosaan.

Lattiakaivot

Valurautaisista lattiakaivoista porataan vanha hajulevy pois, kaivo pinnoitetaan uudelleen ja siihen asennetaan uusi hajulevy huoltotulpalla. Vaihtoehtoisesti voimme saneerata lattiakaivon käyttämällä muovista lattiakaivoinserttiä.