Palvelumme

Kuntokartoitus ja asiantuntijapalvelut


Kuntokartoituspalvelussa viemärin kunto ja elinkaaren vaihe määritetään kuvaamalla putki. Hyödynnämme kokeneiden asiantuntijoiden ammattitaitoa, sekä viemärien tietokantaa.

Jokainen viemäriosuus on erilainen ja vaatii erilaisia toimenpiteitä, jotta käytettävyyttä voidaan ylläpitää. Quattro Lining Oy:n arvoihin ja toimintaperiaatteisiin kuuluu, että korjaukset mitä kartoituksissa ilmenee ovat oikea-aikaisia ja tarpeellisia.

 

Ekologisuus näyttelee suurta roolia toiminnassamme optimoimalla korjaukset oikea-aikaisiksi. Tämä osaltaan aiheuttaa kustannussäästöjä kiinteistönomistajalle.

Viemärien PTS


PTS-palvelut optimoi viemärin käyttöiän ja kunnossapidosta aiheutuvat kustannukset tuleville vuosille. Asiakkaan omaisuus on aina toimintamme keskiössä.

 

PTS-palvelulla luodaan kestävät puitteet kiinteistön viemäristön pitkäjänteiselle, kustannustehokkaalle ylläpidolle
Kartoituksen avulla korjataan saatuun tietoon pohjautuen, mitä on tarvetta korjata silloin, kun on järkevää korjata. Näin säästetään aikaa, kustannuksia ja ympäristöä sekä minimoidaan kiinteistön omistajille ja käyttäjille aiheutuvat haitat.

Viemärisaneeraus ja -korjaukset


Saneeraukset ja korjaukset tehdään vuosien ammattitaidolla, luotettavasti ja tehokkaasti.

Viemärien huoltosopimus


Viemärin huoltosopimus on kustannustehokas ja ympäristöä säästävä tapa pitää kiinteistön viemärit käyttökunnossa, ja eliminoida vuotovahingot kuukausiveloitusperusteisesti.

lisää huoltosopimuksesta