Taloyhtiön kokemus Quattro Liningin PTS-palvelusta: Tiedolla mielenrauhaa ja ennakoitavuutta

Millainen on taloyhtiön kokemus Quattro Liningin PTS-palvelusta?

Haastattelimme As Oy Laukkipääntie 4 hallituksen jäsentä, osakasta ja oto-isännöitsijää Ville Feirikkiä, joka kertoi heidän kokemuksistaan PTS-palvelun kanssa. As Oy Laukkipääntien viemäristölle toteutettiin PTS-palvelu maaliskuussa 2024. Työ toteutettiin kolmessa päivässä ja taloyhtiö sai korjaussuunnitelman käyttöönsä Planahead-palveluumme heti työn valmistuttua. Työn tuloksena taloyhtiön hallitus sai huokaista helpotuksesta korjaustarpeiden ollessa hyvin maltilliset, sillä PTS-palvelu tarjosi arvokasta tietoa ja rauhoitti mieltä.

Tarve nousi esiin asunnon myynnin yhteydessä

Tarve As Oy Laukkipääntien pitkän tähtäimen suunnitelman päivittämiselle kumpusi rakennuksen iästä ja konkretisoitui erityisesti erään asunnon myynnin yhteydessä. Feirikki kertoi, että he löysivät Quattro Liningin palvelut sosiaalisen median kautta. Verkkosivuilla oleva hintalaskuri tarjosi heti kustannusarvion ja yhteydenotto Quattro Liningiin sujui helposti. Taloyhtiön kokemus on, että aikataulut saatiin soviteltua nopeasti ja joustavasti juuri heidän taloyhtiönsä tarpeisiin ja päätös Quattro Liningin valinnasta oli helppo.

PTS-operaattorin toiminta saa kiitosta

Feirikki toteaa, että palvelun toteutus sujui sovitusti, aikataulussa särmästi pysyen. PTS-operaattorin toiminta koettiin asialliseksi, jämptiksi ja huomaamattomaksi, mikä teki kokemuksesta miellyttävän. Taloyhtiö oli erittäin tyytyväinen saatuun palveluun ja ennen kaikkea siitä saatuun tietoon, joka auttoi heitä suunnittelemaan tulevia kustannuksia aiempaa paremmin.

Feirikin mukaan PTS-palvelu poisti epätietoisuuden viemäristön tilasta ja auttoi yhtiössä olevan asunnon myynnissä. Lisäksi varmistui, ettei suurta saneerausprojektia ollut luvassa, mikä mahdollisti muiden tarpeellisten hankkeiden priorisoinnin.

Taloyhtiö suosittelee Quattro Liningiä

Näiden positiivisten kokemusten perusteella Feirikki suositteleekin lämpimästi yhteistyötä Quattro Liningin kanssa myös muille taloyhtiöille. Quattro Liningin PTS-palvelu ei ainoastaan tarjoa innovatiivista ja järkevää tapaa toimia, vaan se myös auttaa hallitsemaan kustannuksia ja rajaamaan riskejä ekologista kestävyyttä unohtamatta – kaikki asiat, joita moderni ja vastuullinen hallitus arvostaa.

Ota yhteyttä, niin edistetään teidänkin taloyhtiönne viemäristön PTS-kokonaisuutta >>