Varaa maksuton PTS-palvelun esittely asiantuntijoidemme kanssa!

Nyt voit varata ajan viemäreiden PTS-palvelun maksuttomaan esittelyyn suoraan verkkosivuiltamme! Verkkotapaaminen ei sido sinua mihinkään, mutta tarjoaa arvokasta tietoa Pitkän tähtäimen suunnitelman mahdollisuuksista Quattro Liningin asiantuntijoiden toimesta.

Varaa aika >>

Mikä on PTS-palvelu?

Quattro Liningin Pitkän tähtäimen suunnitelma (PTS-palvelut) mahdollistaa putkiston elinkaaren hallinnan vastuullisesti ja modernia teknologiaa hyödyntäen. Arvoihimme ja toimintaperiaatteisiin kuuluu, että korjaukset, mitä kartoituksissa ilmenee ovat oikea-aikaisia ja tarpeellisia. Palvelujamme voit ostaa yhdessä tai erikseen, mutta parhaan putkiston elinkaaren optimointituloksen saat kokonaisvaltaisella Pitkän tähtäimen suunnitelma -palvelulla, johon yhdistyvät kaikki vaiheet hyötyineen. Korjaussuunnitelma pohjautuu kuntokartoitukseen ja korjaukset tehdään korjaussuunnitelman perusteella.

Helppo ajanvaraus ja asiantuntijat käytettävissäsi

Verkkosivuiltamme löydät kalenterin, josta näet ketterästi vapaat ajat. Heti varauksen tehtyäsi saat Teams-kokouskutsun sähköpostiisi. Esittelyt toteutetaan verkon kautta, joten voit osallistua tapaamiseen vaivattomasti mistä tahansa.

Maksuttomassa 30 minuutin esittelyssä sinua opastavat asiantuntijamme Miro Myllymäki ja Joona Kallioranta, joilla on laaja kokemus viemärien tarkastus- ja suunnittelupalveluista. He vastaavat mielellään kysymyksiisi ja antavat konkreettisia neuvoja kiinteistösi tarpeisiin.

Miro Myllymäki
Miro Myllymäki
Joona Kallioranta
Joona Kallioranta

Kenelle esittely sopii?

Esittely on suunnattu kaikille kiinteistöomistajille ja -ylläpitäjille, jotka haluavat parantaa viemärijärjestelmänsä toimivuutta ja pidentää sen käyttöikää. Olitpa sitten taloyhtiön hallituksen jäsen, kiinteistöpäällikkö tai hotellinjohtaja, tämä esittely on juuri sinua varten.

Varaa aika PTS-palvelun maksuttomaan esittelyyn jo tänään ja tutustu, kuinka voimme auttaa sinua pitämään kiinteistösi viemärijärjestelmän kunnossa.

Varaa esittely >>


Tervetuloa tutustumaan palveluihimme ja hyödyntämään asiantuntijoidemme osaaminen – täysin maksutta ja sitoumuksetta!